• Av. Balmes, 74, escala B, 2-3, 08700 Igualada, BCN Veure Mapa

Reservar hora

Envia’ns el que necessites i t’ho confirmem de seguida.

Fes la teva consulta

Podologia Esportiva

Sobre Podologia Esportiva

Durant la pràctica esportiva portem el nostre cos al límit, i a vegades no som conscients que és necessària una preparació prèvia per a prevenir possibles lesions.

Per això és recomanable fer una valoració de la marxa, un estudi biomecànic de l’esportista. Així com us podem ajudar a trobar el calçat que millor s’adapti a la pràctica i a l’anatomia de l’esportista.

Preguntes freqüents

Metatarsalgia: És una sobrecàrrega en la part davantera de la planta del peu, més concretament al cap dels metatarsians provocada pel suport excessiu en aquesta zona del peu. És una malaltia molt comuna entre esportistes pel constant impacte que exerceixen

Fascitis plantar: És una inflamació de la banda de teixit gruixut de la planta del peu, coneguda com fascia, això pot causar dolor i dificultar el desenvolupament de qualsevol activitat física.

Butllofes, Hiperqueratosi (durícies), i bursitis

Esperons de calcani: És un creixement ossi anòmal que té lloc en el punt d’inserció del tendó en l’os del taló (el calcani) i pot derivar en una inflamació.

Esquinços o trencaments: El 60% de les lesions dempeus d’esportista són esquinços de turmell, encara que també apareixen amb força prevalença les tendinitis. Acostumen a ser causa de practicar esport en terrenys inestables o relliscades. (!) Amb tractament podològic, es poden evitar esquinços de repetició. 

Dolor de genolls, maluc, esquena o columna: Entre aquest tipus d’afeccions trobem des de simples lesions de turmell, genoll o maluc a malformacions adquirides en aquestes articulacions que poden causar dolor, alhora que limitar el moviment durant la pràctica esportiva. 

La podologia esportiva tracta lesions biomecàniques amb suports plantars i/o ortesis digital, derivacions a altres especialitats mèdiques com fisioteràpia, osteopatia, readaptació física, etc, lesions dèrmiques com butllofes, queratopaties, ungles clavades i/o traumàtiques, recomanació de calçat, teràpia física amb làser.
No cal tenir una lesió/molèstia per anar al podòleg a fer-te un estudi biomecànic, també ens podem anticipar i prevenir-ho. (LA PREVENCIÓ ÉS EL CAMÍ).

El nostre equip